DVSC: a Budaörs nyert a második edzőmeccsen

Akt.:
DVSC: a Budaörs nyert a második edzőmeccsen
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A DVSC 2-1-re kikapott a második felkészülési mérkőzésen.

A szombati második edzőmeccset a Budaörs ellen vívta a debreceni együttes. Nagy mezőnyfölényben futballozott a Loki, szinte végig a cívisvárisaknál volt a labda, beszorították az ellenfelet. Nehezen tudtak a budaörsiek mögé kerülni, így nagy helyzetet nem sikerült kidolgozniunk. Húsz perc után kiegyenlítettebb lett a játék, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. Nagy Sándornak egyszer kellett védenie, a 35. percben egy szöglet utáni lövést hárított. A 44. percben aztán egy szerencsés góllal vezetést szereztek a vendégek: a budaörsi csatár passza megpattant Csősz Richárd lábán, és felpördülve Nagy Sándor fölött a hosszú sarokba hullott – számol be a dvsc.hu.

Az 53. percben egyenlített a DVSC: Bódi Ádám jobb oldalról végzett el szabadrúgást, a kapu előtti kavarodásban Takács csúsztatott, majd Szatmári a léc alá belsőzött. A 77. percben visszaszerezte a vezetést a Budaörs: Sajbán Máté tört előre, beverekedte magát a 16-oson belülre, majd a rövid sarokba lőtt. Tíz perccel később Bódi Ádám egyenlíthetett volna, de fölé bombázott, így 2-1-re a Budaörs nyert.

A teljes mérkőzés itt megtekinthető:

– dvsc.hu –


Edzőmeccs

DVSC – Budaörs 1-2 (0-1)

Debrecen-Pallag. Vezette: Takács T.

DVSC: Nagy S. (Kovács P. 80.) – Bényei, Szatmári, Mészáros (Ujvárosi 68.), Barna – Damásdi, Haris, Csősz (Nikitscher 68.), Bódi – Takács, Zsóri (Szabó Á. 68.)

Budaörs: Borsos (Demjén 46.) – Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Medgyes (Ódé 58.) – Marquez (Deli 52.), Stieber, Sajbán Miklós, Fényes – Fejős (Fodor 46.), Sajbán Máté

Gól: 0-1 Csősz (öngól, 44.), 1-1 Szatmári (53.), 1-2 Sajbán Máté (77.)


Avdijaj (középen) volt a nyerő ember
Debrecen - A DVSC 1-0-ra győzött a felkészülési mérkőzésen. A DVSC mai első felkészülési mérkőzését a szintén hajdú-bihari, és az NB II-ben szereplő Balmazújváros ellen játszotta a pallagi edzőközpontban. Fotó: Kovács Péter Már a 3. percben vezetést szerzett a Loki: Tőzsér ugratta ki Avdijajt, ...