Dunaújvárosból hozott védőt a Loki

Dr. Róka Géza cégvezető és Koval Viktor
Dr. Róka Géza cégvezető és Koval Viktor - © Fotó: dvsc.hu
Debrecen – A DVSC-TEVA labdarúgócsapata kettős győzelemmel, 7–0-s gólkülönbséggel jutott tovább a San Marinó-i La Fiorita ellen az Európa Ligában. Nem kell sokat várni a következő nemzetközi meccsre, ugyanis csütörtökön 18.30-tól már a fehérorosz Torpedo Zsodino lesz a Loki ellenfele a Nagyerdei Stadionban.

Az összecsapásra már megkezdődött a kedvezményes jegyárusítás a Nagyerdei Stadion pénztáraiban és a nagyerdeistadion.hu webáruházában. Az Európa Liga találkozóra a bajnoki meccsek belépőinek mindössze 50 százalékáért megvehetők a tikettek, kivéve a VIP-jegyeket, melynek árai nem változnak.

Akik még nem vették meg éves bérleteiket, azoknak érdemes csütörtökig megtenniük, hiszen nem csak a július 14-i nemzetközi meccset tekinthetik meg ingyen, hanem – ha továbbjut a Loki – a harmadik Európa Liga ellenféllel szembeni, majdani hazai csatát is. A DVSC mérkőzéseire ebben a szezonban minden korábbinál több – családi, nyugdíjas – kedvezményes bérlet váltható, és az árak is csökkentek 20-30 százalékkal. Újdonság, hogy a 10 éven aluliak számára a belépés ingyenes, akárcsak a kerekes székeseknek, akiknek bérletet sem kell váltaniuk. Az elmúlt szezonbeli bérletesek helyét a július 17-i, Paks elleni bajnoki nyitó mérkőzésig fenntartják. Bővebb információkat a dvsc.hu honlap tartalmaz.

Fiatal hátvéd

Koval Viktor Debrecenben folytatja pályafutását. A 19 éves belső védő az előző szezont Dunaújvárosban töltötte, ahol 18 mérkőzésen lépett pályára, és 3 gólt szerzett – adta hírül a Loki honlapja. A játékos Újpesten nevelkedett, tavaly igazolt a DPASE együtteséhez, ahol a felnőtt csapatban futballozott. A DVSC-hez négy évre igazolt.

HBN