Dumaszínház Debrecenben: februári évforduló

Dumaszínház Debrecenben: februári évforduló
A cívisváros legnépszerűbb szórakoztató rendezvénye, az éppen három éve bemutatkozó Stand Up Dumaszínház február 11-én folytatódik a Lovardában.

2007 februárjában indult el a Stand Up Dumaszínház programsorozata a Kassai úti Lovardában, ami azóta, a közben eltelt három évben az ország legsikeresebb dumaszínházas helyszínévé nőtte ki magát. A felhőtlen kikapcsolódás kedvelői minden hónapban összejönnek egy estére a rendezvényközpontban, hogy a fiatal, feltörekvő humoristák, s persze a „régi” kedvencek poénjain röhögjenek.

A Stand Up Dumaszínház hangulata egészen egyedülálló, a fellépők folyamatosan keresik a kapcsolatot a közönséggel, megszólítják, bevonják a publikumot, emlékezzünk csak vissza például a legutóbbi alkalomra, amikor Benk Dénes különböző vicces kérdéseire várta a kézfeltartásos válaszreakciókat.

A rendezvény fiatal fotós hölgye is sokszor belekerül a műsorba akkor, amikor mászkál a sorok között, de arcán mindig ott bujkál a mosoly, ami jelzi, hogy veszi a kedves poénokat – ahogy teszi ezt mindenki, aki részt vesz a csütörtök esténként rendezett programokon.
Február 11-én, a következő műsor idején is garantált a móka és kacagás, hiszen jön a társulat alapítója, a közel két méter magas Litkai Gergely, a Malacka és a Tahó zenekar tagjaiból verbuválódott Három Kismalac formáció és egy fiatal tehetség, Janklovits Péter, a Sziget arca, akinek ez a februári, születésnapi fellépés lesz az első a Lovardában, az ország legnagyobb dumaszínházában.
– Sz. L. –

INFO
A február 11-én, 19 órától kezdődő rendezvényre jegyeket elővételben a Napló-székházban, az egyetemi Ajándékboltban, a Pont Irodában, a Mezonban, a Tourinformban, a Fórumban vagy a Lovarda sörözőjében válthatnak.