Dumás lesz a Campus

Ekkora szeretettel jön Mogács Dániel is Debrecenbe
Ekkora szeretettel jön Mogács Dániel is Debrecenbe - © Fotó: Archív
Debrecen – Dumaszínház nevettetői idén is jönnek a Campus Fesztivál.

Kőhalmi Zoltán, Aranyosi Péter, Kiss Ádám, Mogács Dániel, Janklovics Péter és Beliczai Balázs látogatják meg ebben az évben a fesztivált. A humoristák jelenléte azért is nem mindennapi, mert a hazai zenekarok többségével ellentétben ők nem lépnek fel az összes nyári többnapos zenés programon – a Campus Fesztivál az egyik stabil pont a nevettetők életében minden nyáron.

Az ország legnépszerűbb humoristáinak debreceni nyári műsora mindig tartogat valami meglepetést, tavaly például Aranyosi Péter a Campuson ünnepelte születésnapját. „Minden fesztivál előtt az előző évinek az élménye él bennem, a legutóbbi pedig nagyon jól sikerült, mivel a születésnapomon léptem fel és Dombóvári Pista barátom a színpadon köszöntött, tortát adott és meg is puszilt. Nagy élmény volt kiváló hangulattal és intim környezetben: ezekkel az érzésekkel vágok neki az idei eseménynek” – idézte fel kellemes Campus-emlékeit lapunknak Aranyosi Péter.

Nézve is belefárad a fociba

A humorista a futball-világbajnokság lázában azt is elárulta, hogy a német csapatnak szurkol, de Costa Rica játéka is nagy meglepetés volt számára. „Miközben nézem a focit, már úgy is elfáradok, kondíció kell hozzá, és akaratlanul is arra gondolok, hogy de jó, hogy nem vagyunk ott. Elfutott mellettünk a világ és nagyon elrúgta a pöttyöst.”

A Dumaszínház humoristáival a nagyerdei fesztivál egyik különleges helyszínén, a Víztorony Pódiumon találkozhatnak az érdeklődők július 24-én, 25-én és 26-án este.

HBN-SzL