Dühében szétverte az exe autóját egy debreceni férfi

Akt.:
Dühében szétverte az exe autóját egy debreceni férfi
© Fotó: police.hu
Hajdúsámson, Debrecen – A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves helyi férfit.

Egy hajdúsámsoni nő arról értesítette a rendőrséget 2016. március 27-én hajnalban, hogy a háza udvarán parkoló autóját megrongálta a volt élettársa.

A rendőrök a bejelentést követően a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy V. László megjelent a nő házánál, bement az udvarra és a sértett gépkocsijának szélvédőjét ököllel betörte. A járőrök a debreceni férfit otthonában elfogták, és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a városi rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 33 éves férfit, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfi elmondta, hogy azért ment a volt párja házához, mert ki akart békülni, de látta, hogy a nő házibulit tart, ezért idegességében betörte az autó szélvédőjét.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a terhelt ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szabadlábon hagyása mellett folytatja a nyomozást.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései számokban

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely súlyos sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 9 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 9 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 14 esetben történt.

hirdetés