HAON - PR cikk

2015.07.06. 15:44

Új telephely kialakítására került sor Hajdúhadházon

<strong>A HAJDÚ-DRINK-TECH Kft. sikerrel pályázott az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programban. Az Irányító Hatóság döntése alapján a Kedvezményezett összesen több, mint 97 millió forint támogatásban részesült.</strong>

A HAJDÚ-DRINK-TECH Kft. sikerrel pályázott az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Programban. Az Irányító Hatóság döntése alapján a Kedvezményezett összesen több, mint 97 millió forint támogatásban részesült.

HAJDÚ-DRINK-TECH Kft.

ÉAOP-1.1.1/D-12-2013-0184

 

A „Telephelyfejlesztés” című pályázati felhívásra a HAJDÚ-DRINK-TECH Kft. 2013-ban sikeres pályázati anyagot nyújtott be. A benyújtott projektben a pályázó új telephelyének kialakítása került tervezésre. A pozitív támogatói döntést követően átlagosan 70 %-os intenzitású vissza nem térítendő támogatásban részesült. Az elfogadott elszámolható összköltség nettó 139.135.000 Ft, és ebből a támogatással érintett rész 97.394.500 Ft.

 

A projekt megvalósításában többek között a következő cégek vettek részt:

  • Európa Terv Kft. – projektmenedzsment
  • Partium Group Kft. – nyilvánosság biztosítása
  • Soma Drink Kft. – építési, felújítási, bővítési munkák
  • Főnix Aktuál Kft. – műszaki ellenőrzés
  • A pályázat segítségével egy nagyobb, megfelelő gyártási, raktározási kapacitással, kiszolgáló helyiségekkel, irodákkal és szociális helyiségekkel rendelkező, gazdaságosan fenntartható telephely került kialakításra. A beruházás során megvalósult valamennyi fejlesztés az üdítőital-gyártáshoz kapcsolódik.

    A telephely kialakítására Hajdúhadházon került sor a vállalkozás igényeinek megfelelően, amely telephelyfejlesztés a jövőbeni növekedés esetén is biztosítja a további fejlesztési lehetőségeket. Az új telephely létrehozásával a HAJDÚ-DRINK-TECH Kft. korábbi telephelyéről átköltözhetett az újonnan kialakított telephelyre, amelynek fenntartása költséghatékonyabb, környezeti szempontból fenntartható. Az új épületben megfelelő terek kerültek kialakításra, amely biztosítja a minőségi munkavégzéshez szükséges munkakörülményeket.

    Az építési, felújítási, bővítési munkálatok 2014. szeptember hónapban kezdődtek meg és 2015. március hónapban fejeződtek be.

    A HAJDÚ-DRINK-TECH Kft. büszke arra, hogy megvalósult a beruházás. E beruházásnál szó szerint is igaz a szlogen: „Befektetés a jövőbe”, hiszen a projekt segítségével a vállalkozás versenyképessége és hatékonysága növekszik, valamint bízik a jövőbeni árbevétel-növekedésben is.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!