Dübörög a karneváli hét Debrecenben

Akt.:
A Karneváléjen az AWS is fellép
A Karneváléjen az AWS is fellép - © Fotó: Kaszner Nikolett
Debrecen – Koncertek sokaságával és színes programokkal várja Debrecen a szórakozni vágyó közönséget a karneváli héten. A lehetőségek tárháza majdhogynem végtelen, csak győzze az ember szusszal! A megszokott klubkoncertek mellett igazi csemege az idei Karneváléj kínálata.

2018. augusztus 17., péntek

20.30 Czabányi Attila Unplugged estje – Roncsbár

A „pataki Frusciante” személyében Czabányi Attila unplugged estjével pénteken a Roncsbárba látogat!

Czabányi Attila titulusa vers- és dalbirtokos. Ezt igyekszik korhatártalan halmazokban a nagyérdemű publikum elé tárni. Mindezzel hangsúlyozva az értékközvetítést is.

Így számíthatunk 2018. augusztus 17-én, pénteken 20:30-tól egy igazán színes és interaktív akusztikus estre, mind megzenésített versek és egyéb közismert slágerek feldolgozásán keresztül.

Mindenkit szeretettel vár az előadó, valamint a Roncsbár csapata erre a korosztályfüggetlen estre!

A belépés ingyenes.

2018. augusztus 18., szombat

19.00 Debrec’N’Bass pres.: EZ Rollers feat Ella Sopp & Fröccsterasz – Roncsbár

Hogy hosszú idő után ismét külföldi előadókat láthatnak vendégül az érdeklődők, akik nem mások, mint a méltán híres EZ Rollers és az őket kísérő vokalista/MC, Ella Sopp. A fel- és levezetésről pedig a megszokott rezidensek gondoskodnak majd. Szeretettel várnak mindenkit.

19.00 DC/79 koncert – Debreceni Művelődési Központ

Az Angliában alakult, ám mára minden poszton debreceni tagokból álló AC/DC tribute zenekar, a DC/79 ad koncertet szombaton. A banda megidézi Bon Scott szellemét, ugyanis csak az 1980-ban elhunyt énekes fémjelezte érából való dalokat tűzték műsorukra, emellett egy az egyben felhangzanak az 1979-es párizsi AC/DC-koncert számai is.

dcFotó: Molnár Péter

18.00 Butiq XXL Matiné – Nagyerdei Víztorony

A karneváli héten sem hagyják elektronikus zene nélkül Debrecen legjobb partiarcait, a legújabb Butiq XXL a garancia a minőségi zenei élményre.Egy hamisítatlan kora esti tech-house-matiné veszi kezdetét a Nagyerdei Víztorony fái alatt, ahol a jéghideg fröccsök, önfeledt lazulás és fűben pocolás mellett még táncra is perdülhetsz, ha kedved tartja! Nagyon fontos információ, hogy már este 18.00-tól indul a móka, bátran érkezzetek korán, és alapozzatok kedvetekre a legszebb house ütemekre! A tökéletes hangélményt és hangerőt az áthelyezett dj-pulttal garantálják, a korábbi XXL-bulin ugyanis korlátozni kellett a hangerőt a környék lakóinak nyugalma érdekében.

2018. augusztus 19., vasárnap

20.00 Helldance pres: #Hello­Debrecen w/Lucas&Steve – Hall

Az ország legjobb városa itt van a szemünk előtt, és itt az ideje, hogy újra adózzunk a neki egy igazán fergeteges bulival.

A szökőkutak, a belváros, a külváros és az erdő… A Nagyerdő, a Békás-tó, a Stadion… Hol máshol van ennyi minden, amit szeretni lehet?

Nekünk minden évben egy éjszaka együtt dobban a szívünk a város ritmusával! Gyertek el, és bulizzatok ti is ezen a pörgős estén!

21.00 Matchboys Koncert – Roncsbár

A zenekar az 50-es 60-as évek rock and roll-zenéjét hozza el a debreceni közönségnek.

21.00 Ed Philips and the Memphis Patrol – Nagyerdei Víztorony

A modern zenei megoldásokkal felütött rockabillyjükkel Európa-szerte nagy sikerrel koncertező budapesti Ed Philips and the Memphis Patrol zenekar ismét Debrecenbe látogat.

A fiúk magyarországi koncertsorozatának Hajdú-Bihar megyei állomásaként augusztus 19-én a Nagyerdei Víztoronyban csapnak a húrok közé 22:00 órától, ahol színpadra varázsolják a rockabilly fénykorát idéző legmenőbb dalokat.

2018. augusztus 20., hétfő

19.30 Karneváléj – Nagyerdei Stadion

 • Alexander Rybak
 • AWS
 • Ceasefire X
 • Dánielfy Gergő
 • Freddie
 • Ham Ko Ham
 • Honeybeast
 • Horváth Tamás
 • Kállay-Saunders András Odett
 • Parno Graszt
 • Sativus
 • Süle Zsolt
 • Szakcsi Lakatos Róbert
 • Kökény Attila
 • Szőke Nikoletta
 • yesyes

Az idei Karneváléjen A Dal című műsor legnépszerűbb produkcióiból és emlékezetes műsorszámaiból összeálló koncert-show várja az érdeklődőket.


kodaly
Debrecen - A Debreceni Virágkarnevál programjaként, augusztus 18-án este 20 órától a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon Bernstein 100 címmel ad interaktív gálaestet a Kodály Filharmonikusok Debrecen Somogyi-Tóth Dániel vezényletével. A száz éve született legendás muzsikus művei mellett Bernstein kedv...

Táncbemutató a szerdai sajtótájékoztatón
Debrecen - Több mint 318 embernek kell táncra perdülnie augusztus 17-én, ha meg szeretnék dönteni a 2009-es rekordot; akkor ennyi vállalkozó kedvű ropta a Mikepércsi csárdást. A Béres András néprajzkutató által 1950-ben készített koreográfiából szerdán bemutatót tartott a Főnix Néptáncegyüttes és a ...