Dubajban is bizonyította tehetségét

Bujdosó Zsombor
Bujdosó Zsombor - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Bujdosó Zsombor a kéthetes edzőtábor végén a legjobb időket úszta a korosztályában.

Egyedüli debreceniként jutott nagyszerű lehetőséghez a Debreceni Aquasport Egyesület tehetsége, Bujdosó Zsombor. A mindössze 12 éves úszó Hargitai András utánpótlás szövetségi kapitány meghívásának eleget téve Dubajban edzőtáborozhatott 25 társával egyetemben – tájékoztatta a Naplót Moravecz János, a hajdúsági egyesület vezetőedzője.

Az országos régiós válogatottak közül a legjobbak kaptak lehetőséget arra, hogy a felnőttekhez hasonlóan meleg égövi körülmények között készülhessenek. Fantasztikus környezetben, kiváló edzéslehetőségek várták a sportolókat, akik két héten keresztül napi három edzéssel készültek a versenyszezonra. Az edzőtábor nemcsak az alapozásról szólt, hanem a csapatépítés is a program részét képezte, így többször kirándulásra és városnézésre is volt lehetősége a csapatnak.

Az edzőtábor végén a szokásos hó eleji felmérést sem úszták meg az ifjú titánok, hiszen a régió válogatottak minden hónap elején kötelező felmérésen vesznek részt. A dubaji felmérőkön a 400 méter gyors, a 200 méter vegyes és az 50 méter gyors volt fókuszban, mely távokon Bujdosó Zsombor a legjobb időket úszta az évjáratában, és az idősebbek közül is jó néhány úszót maga mögé utasított. A debreceni tehetség ezzel is jelezte, méltán került be az utazó keretbe.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

Sporthírek


hirdetés