Drogosokat fogtak egy társasházban, még az igazoltatásnál se voltak teljesen tiszták

Drogosokat fogtak egy társasházban, még az igazoltatásnál se voltak teljesen tiszták
© Illusztráció: Getty Images
Debrecen – A megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztott az a három debreceni lakos, akiket a helyi rendőrök elfogtak.

Egy lakó tett bejelentést 2016. február 22-én 7 óra 25 perc körüli időben a rendőrségre arról, hogy Debrecenben, a Fényes udvarban található egyik társasház 10. emeletén tartózkodik három személy, akik kábítószert fogyaszthattak. A rendőrök a helyszínre mentek és a lépcsőházban intézkedés alá vonták R. Kálmánt, V. Anitát és fiatalkorú társukat. A helyi lakosok az igazoltatás közben zavartan viselkedtek, majd a ruházatátvizsgálás során mindhármuk zsebeiből összesen 11 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le a rendőrök. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 43 éves férfival, a 23 éves nővel és a 15 éves fiúval szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók R. Kálmánt, V. Anitát és társukat gyanúsítottként kihallgatták. Mindhárman elismerték a bűncselekmény elkövetését.

A terheltekkel szemben a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyásuk mellett – folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –