Drogos fiatalok ordítottak bele a böszörményi éjszakába

Drogos fiatalok ordítottak bele a böszörményi éjszakába
Hajdúböszörmény – A megalapozott gyanú szerint kábítószert fogyasztott az a három fiatalember, akiket a hajdúböszörményi rendőrök elfogtak.

A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást három helyi lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. február 16-án 16 óra 30 perc körül állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy Hajdúböszörményben, a Boda Katalin utcában tartózkodik három őrjöngő fiatal, akik nem akarnak onnan elmenni. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol igazoltatták a zavartan viselkedő fiúkat. A járőrök átvizsgálták a fiatalemberek ruházatát, amely során S. Imrénél kábítószergyanús anyagot találtak és foglaltak le. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra előállított helyi lakosokkal szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. A nyomozók a 20 éves S. Imrét, a 20 éves N. Lászlót és a 18 éves N. Patrikot gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsítottak az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –