Droggal bukott meg a debreceni férfi: százával álltak otthonában a kék tabletták

Droggal bukott meg a debreceni férfi: százával álltak otthonában a kék tabletták
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök nyomoznak egy debreceni férfival szemben, akinél a házkutatás során több száz kábítószergyanús tablettát és egy kevés kábítószergyanús növényi anyagot találtak.

A nyomozóknak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy debreceni férfi kábítószert tart otthonában. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztály és a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársai összehangolt akcióban 2017. március 8-án 6 óra körül elfogták D. Tamást – áll a rendőrség közleményében.

A gyanúsított lakásán tartott házkutatás során több száz kábítószergyanús tablettát és kis mennyiségű kábítószergyanús növényi anyagot, valamint kiméréshez használt digitális mérleget találtak, majd foglaltak le a nyomozók. A 30 éves férfit a rendőrök előállították a rendőr-főkapitányságra, ahol kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatóság előterjesztést tesz a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására. A férfival szemben a Vizsgálati Osztály kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.