Helyi közélet

2013.11.18. 19:31

Az állás keresését és megtartását segíti

Debrecen-Józsa - Már fogad tanulni vágyókat a Nyitott Tanulási Központ.

Debrecen-Józsa - Már fogad tanulni vágyókat a Nyitott Tanulási Központ.

Nyelvi és számítástechnikai, valamint munkavállalói és vállalkozási ismeretek, mindennapi pénzügyek, állampolgársági ismeretek, zöldenergia a háztartásokban, egészséges életmód többek között ezekben a témakörökben kapnak képzést a jelentkezők a közösségi házban helyet kapott Nyitott Tanulási Központban. Emellett a gyermekkel való otthoni tanulást, illetve az okostelefon és táblagép használatát sajátíthatják el azok a munkaerő-piaci szempontból hátrányos vagy veszélyeztetett helyzetű emberek, akik egyénileg vagy csoportosan jelentkeztek az ingyenes képzésekre.

Mint azt Balázs Ákos önkormányzati képviselő lapunknak elmondta az uniós támogatású program első szakasza az 50 főállású tanulásszervező és az 50 részmunkaidős tanulási tanácsadó felkészítésével kezdődött, majd a központ felszerelésével folytatódott, most pedig már a képzésekre jelentkező csoportokat fogadják a napi 8 órában nyitva tartó Nyitott Tanulási Központban.

- HBN -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában