Döntőben mindhárom debreceni

Akt.:
Döntőben mindhárom debreceni
© Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Mindhárom debreceni szaunamester bejutott a vasárnapi döntőbe a hajdúsági megyeszékhelyen zajló szauna világbajnokság kvalifikációs versenyén.


Szombaton nagy menet volt az Aquaticum új szaunavilágában. A versenyre nevezett 12 törölközőpörgető a nagy szaunában egymást követve adták elő produkciójukat, amelyek között afrikai utazást idéző hangulat mellet éppen úgy volt, mint a távoli jövőbe repítő fantazmagória, vagy a közönséget a római korba visszaküldő, korabeli harcos egy napját idéző jelenet. A kisebb szauna sem maradt üresen, hiszen a jelenlévő, de a versenyen nem induló szaunamesterek ott tartottak testet-lelket felüdítő produkcióikat a nagy szauna eseményeiről kiszorult vendégeknek.
Az esti eredményhirdetésen kiderült, hogy szauna világbajnokságon való részvételért folyó verseny döntőjében ott lesz a versenyre nevezett mindhárom debreceni versenyző, Mészáros Péter, Skita Péter és Végh Sándor.

Mint arról már beszámoltunk, a pénteken megtartott csapatversenyben a Végh Tímea (Debrecen) és Fáskerti Rita (Magyarhertelend) páros győzött, míg a második helyet a Végh Tímea és Végh Sándor alkotta házaspár szerezte meg. Az első helyezett páros képviseli Magyarországot az októberi világbajnokságon.


Győzelmet hozott az Apáca-show
Debrecen – Már az első napon eldőlt: debreceni szaunamester is utazhat a szauna világbajnokságra.
hirdetés