Döntetlennel búcsúztak a hazai közönségtől

MVFC-Berettyóújfalu vs. Veszprém
MVFC-Berettyóújfalu vs. Veszprém - © Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Két-két gól esett a Mezei-Vill és a Veszprém összecsapásán.

Megvívta utolsó hazai találkozóját az MVFC-Berettyóújfalu, a Veszprém látogatott a Pálfi István Rendezvénycsarnokba a férfi futsal NB I. félsőági rájátszásának 9. fordulójában. A mérkőzés tulajdonképpen tét nélküli volt mindkét fél számára, ennek ellenére mindent beleadtak a gárdák.

Rögtön a kezdősípszó után vezetést szereztek a vendégek, azonban Sánta János Attila révén gyorsan egyenlítettek az újfaluiak. A gólváltást követően tovább nyomtak a csapatok, több nagy helyzet is adódott mindkét oldalon, de újabb találat nem született.

Fordulás után sem változott a játék képe, maradt a küzdelem, ám a lehetőségeket továbbra sem tudták kihasználni a játékosok. Csak a 35. percben született meg a harmadik gól, Szabó Péternek hála 2-1-re módosult az állás. De itt még nem volt vége, a hajrában Boromisza Dániel egalizált, vagyis 2-2-es döntetlennel zárult a derbi.

Az ezüstérmes MVFC június elsején 18.30-tól vívja meg idei utolsó meccsét a Dunaferr otthonában.

HBN


A tények

MVFC Berettyóújfalu–FC Veszprém 2-2 (1-1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: Kujbus László, Veres János, Szuromi Viktor

MVFC: Tihanyi Cs. – Rábl J., Sánta J. A., Szabó P., Nagy T. Csere: László M., Trencsényi J., Lovas N., Hajdu Zs., Gál I., Birinyi B., Dávid R., Nagy I., Harmati T. Vezetőedző: Turzó József

Veszprém: Schmidmajer Á. – Finta P., Boromisza G., Tar T., Gulyás M. I. Csere: Sárdi M., Németh P., Bényi K., Bánfalvi B., Boromisza D., Bognár P., Udvardi M. Vezetőedző: Madarász János

Gól: Sánta J. A. (4.), Szabó P. (35.), illetve Gulyás M. I. (1.), Boromisza D. (39.)

Sárga lap: Rábl J. (18.), illetve Németh P. (4.), Boromisza G. (35.), Boromisza D. (35.), Bánfalvi B. (40.)
Sporthírek