Dombiéknak is „rock a nevük”

Dombiéknak is „rock a nevük”
Sport – Ahogyan megszokhattuk, az elmúlt év végén is kitűnő hangulatú koncertet adott a Főnix Csarnokban a debreceni rocktrió, a Tankcsapda.

A sokezres tömegben több válogatott játékos is ott tombolt, sőt, még egy olimpiai bajnok is, Vajda Attila személyében. Kíváncsiak voltunk, az élsportolók miként élték meg a szombat esti bulit.

Bálványai Lukácsék

A Pekingben kenu egyes 1000 méteren olimpiai bajnokságot nyerő Vajda Attila a barátnőjével érkezett a Tankok hangversenyére, a szegedi sportoló nagy rajongója Lukácséknak. – Kilenc éves korom óta nagyon bírom a zenekart, azóta fanatikus hallgatójuk vagyok, ezért különösen nagy örömmel töltött el, amikor személyesen is megismerkedhettem velük. Hátborzongató élmény volt gyerekkori bálványaimmal összehaverkodni – lelkendezett Vajda.

Nem csak Szegedről zarándokolt el a Tankcsapda kedvéért egy ismert sportoló, hanem Győrből is: az ETO futballcsapatának támadójáról, Dudás Ádámról már régóta tudni lehet, hogy nem csak imádja a bandát, de jó barátságban is van a zenészekkel. A csatár természetesen a Főnixben is tiszteletét tette, ahogyan a válogatott szélső, Dzsudzsák Balázs is.

A kimért Kerekes

Mondanunk sem kell, a debreceni labdabűvölők körében is igen népszerű a zenekar, a Loki korábbi futballistái, Madar Csaba, Böőr Zoltán és Kerekes Zsombor sem hiányozhatott a koncertről, utóbbi azonban megjegyezte, nem viszi túlzásba a mulatozást, ugyanis másnap korán pályára lép a Real Team Kupán.

Ugyancsak előkapta a léggitárt a DVSC-TEVA pályaedzője, Sándor Tamás és rutinos szélsője, Dombi Tibor is. – Ahová csak tudom, elkísérem Fejes Tomi barátomékat, legutóbb ott voltam Veszprémben és Budapesten az Arénában is – adott képet fanatizmusáról Dombi, akinek az Agyarország címre hallgató Csapda-opusz a kedvenc dala, a szombaton elhangzottak közül pedig a Mi a f.sz van? című. Mint ismert, a debreceni focista a Számolj vissza klipjében is szerepel, pontosabban fut, ezt a produkcióját kérésünkre némi helyben kocogással fel is idézte.

HBN-TNSporthírek