Dobogón áll az ózdi fiú serdülő kézilabdacsapat

Az Ózd (feketében) jól szerepel
Az Ózd (feketében) jól szerepel - © Fotó: ME
Ózd – Jól megy a II. osztály keleti csoportjában az ÓAM-Ózdi KC fiú serdülő kézilabdacsapatának. Ivády Csaba legénysége az őszi hajrához közeledve, a Mezőkövesd mögött a második helyezést foglalja el a keleti csoport táblázatán.

A fiatalok az eddig lejátszott nyolc mérkőzésből hétszer győzni tudtak, csupán egy alkalommal kellett vesztesen elhagyniuk a pályát.

Tudunk egymásért küzdeni, ami ugyancsak jó erénye ennek a közösségnek.” Ivády Csaba

– Sok van még hátra, de valóban jól dolgoznak a fiúk – fogalmazott Ivády Csaba edző. – Egy évek óta együtt játszó, erős sorral rendelkezünk, és a kiegészítő embereknek számító kisebb korosztály tagjai is jól tudnak beszállni a mérkőzésekbe. A sikerek egyértelműen összekovácsolták a társaságot, ami a nehéz helyzetekben is kisegíthet minket a bajból. Tudunk egymásért küzdeni, harcolni, ami ugyancsak jó erénye ennek a közösségnek.

Csepel után Kövesd

Az ÓAM-Ózdi KC a múlt hét végén hazai környezetben nyert rangadót, hiszen az ugyancsak dobogóesélyes Csepelt fektették két vállra. A fővárosiak az első huszonöt perc után még 12–11-re vezettek, az ózdiak azonban egységes játékkal fordítani tudtak, és végül 26–20-ra megnyerték a találkozót.

A borsodi gárda legeredményesebb játékosa a 13 gólos Kovács László volt, aki egyébként kilenc forduló alatt kilencven találatot szerzett, amivel vezeti a bajnokság góllövő listáját. Az ózdi csapatra egyébként a következő fordulóban csúcsrangadó vár, hiszen a veretlenül éllovas Mezőkövesdi KC vendégeként lépnek pályára vasárnap 14 órától.

ÉM-ME