DLA: látványos szakaszához érkezett a csarnoképítés

Akt.:
DLA: látványos szakaszához érkezett a csarnoképítés
© Fotó: dvsc.hu
Debrecen – Most állítják fel a létesítmény vázát – adta hírül a DVSC hivatalos honlapja.

Mint arról korábban beszámoltunk, TAO-s beruházás keretében lefedik a Debreceni Labdarúgó Akadémia 70×60 méteres műfüves pályáját, melyen így sokkal kedvezőbbek lesznek a feltételek az edzésekhez és a téli felkészüléshez. Az építkezés látványos eleméhez érkezett, a részletekről Veress György építésvezető számolt be a klubhonlapnak.

A csarnokszerkezet alapozási munkálatai elkészültek, most állítjuk a létesítmény vázát, ennek a fázisnak a hónap végén el kell készülnie”

mondta Veress György a dvsc.hu-nak. – A gerendák a földön vannak összeállítva, utána hetente kétszer beemeljük az előre összeszerelt elemeket. Mellette párhuzamosan lesz egy záportározó, annak ma kezdődik el a földmunkája, és a tervek szerint szintén ebben a hónapban elkészül. A többi munkafázis, vagyis a csarnok burkolása, befedése a következő hónap feladata.


Fotó: dvsc.hu
Debrecen - TAO-s beruházás keretében lefedik a Debreceni Labdarúgó Akadémia 70x60 méteres műfüves pályáját - olvasható a DVSC hivatalos honlapján. Csütörtökön átadták a munkaterületet a kivitelező cég számára. Debrecen sportinfrastrukturális helyzete a mai napon újabb szintre lépett, ugyanis a DV...További hírek a Sport kategóriából