Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.05.22. 06:05

Csütörtök este kiderül: kik Magyarország legszebb hölgyei

<p>Paszab-Budapest - A több mint kétezer jelentkező közül 21 lány jutott a fináléba, köztük egyetlen Szabolcs megyeiként a paszabi Gégény Nikoletta, aki lapunknak elmondta: nagy izgalommal várja a döntőt.</p>

Az RTL Klub és a Magyarország Szépe Kft. „A Királynő” címmel ma este rendezi meg a Miss World és a Miss Universeszépségversenyek összevont hivatalos magyarországi döntőjét.

A több mint kétezer jelentkező közül 21 lány jutott a fináléba, köztük egyetlen Szabolcs megyeiként a paszabi Gégény Nikoletta, aki lapunknak elmondta: nagy izgalommal várja a döntőt. – Az a tudat, hogy lassan véget ér a verseny, egyben jó és rossz, hiszen amióta bevonultunk a balatonkenesei felkészítő táborba, nem tudtam hazamenni, így a családom már nagyon hiányzik. A tábor nagyon hasznos volt: sokat edzettünk, koreográfiákat tanultunk, próbáltunk, minden egyes percünk be volt osztva. Most, hogy közeledik a döntő, egyre jobban izgulok, hiszen a versenyt élőben láthatják a tévénézők, minden mozdulatnak nagy szerepe lehet. Természetesen egymás között megpróbáljuk latolgatni az esélyeket, ami nem egyszerű, hiszen nagyon szép lány verseng ma este a címekért. 

Kapcsolódó cikkek:

  • Nem vetkőznék – mondja az előző szépségverseny győztese
    "Egyre több lányról látok fehérneműs fotókat a BOON-on, ez nekem sok, picit konzervatív vagyok az erotikus vonalhoz" – mondja az előző győztes.

  • Ön szerint melyik kebel a legszebb?
    A Tipp újság ebben az évben is meghirdette dekoltázsversenyét. Vegye szemügyre a lányokat, válassza ki az Önnek leginkább tetszőt, s szavazzon!

  • 2007 szépe
    Ők a nap szépei, akik – legyen bár dolgos munkanap, vagy pihenéssel eltöltendő hétvége, esetleg ünnep – várták látogatóink kattintását.

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!