Sport

2013.05.09. 11:43

Az oros trénerrel folytatnák a ligában

Debrecen - Korcsinszky György, a DHK elnöke csütörtökön folytatja a tárgyalásokat a MOL Liga indulással kapcsolatban.

Debrecen - Korcsinszky György, a DHK elnöke csütörtökön folytatja a tárgyalásokat a MOL Liga indulással kapcsolatban.Amint arról már beszámoltunk, a Debreceni Hokiklub elérkezettnek találta az időt, hogy részt vegyen a MOL Liga küzdelmeiben. A csapatok többségének a bizalmát élvezve folytatódhatnak a tárgyalások, ám feltételei is vannak az a debreceniek részvételének.

A cívisvárosi hokisok első embere, a jegkorongblog.hu-nak adott interjújában többek között elárulta, a május 9-én, csütörtökön megtartandó MJSZ elnökségi ülést követően ülnek le a felek újra a DHK jövőjét illetően tárgyalni.

- Mivel nincs túl sok időnk, folyamatosan dolgozunk, de természetesen sok olyan szerződés van, amit csak akkor tudunk megkötni, amikor véglegessé válik az indulásunk. A költségvetésünk nagy része megvan, azonban még több szponzori tárgyalás vár ránk. Nem titok, hogy szeretnénk megtartani az orosz edzőnket. Vlagyimir Scseglov megítélésünk szerint nagyon jó munkát végez az összes korosztályban, amellyel foglalkozik. Szerencsére az edzőnk is úgy nyilatkozott, hogy maradni szeretne, elégedett az itteni feltételekkel. A MOL Liga indulási szándékunk ellenére nálunk továbbra is az utánpótlás-nevelés fejlesztése áll a célkeresztben. Természetesen meg kell erősítenünk játékoskeretünket, így öt légiósban gondolkodunk. Sok jelöltünk van, elsősorban kanadai, szlovák és orosz vonalon szeretnénk elindulni, a kiválasztás a szakmai vezetés feladata lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!