Diplomaosztók a Debreceni Egyetemen

Diplomaosztók a Debreceni Egyetemen
Több karon is diplomát osztanak ma az egyetemen. Nézze meg a képeket!

Magasztos hangulatú, a diákságnak, valamint hozzátartozóiknak, ismerőseiknek egy életre szóló emlékként élő események zajlottak a hétvégén a Debreceni Egyetemen. A tanévzárók- és a diplomaosztók hétvégéje a jelenlegi. Az idén is minden kar ünnepélyes keretek között adja, adta át a diplomát a végzett több száz hallgatónak.

A diploma átadó események már pénteken megkezdődtek. Akkor a Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Kar, a Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar, valamint a Népegészségügyi Kar hallgatói vették át a diplomájukat. Szombaton az Egészségügyi Kar, a Fogorvostudományi Kar és az Általános Orvostudományi Kar végzősei kapták meg ünnepélyes keretek között a diplomát. Ugyancsak szombaton vehették át diplomájukat a Hittudományi Egyetem utolsó éves hallgatói, valamint a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző végzősei is.

Az ünnepélyes esemény vasárnap folytatódott. Akkor az Informatikai Kar, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, valamint a Természettudományi és Technológiai Kar végzősei kapták meg diplomájukat.