Diplomaosztók a Debreceni Egyetemen szombaton

Diplomaosztók a Debreceni Egyetemen szombaton
Debrecen – Szombaton az Egészségügyi Kar, a Fogorvosi Kar, és a Hittudományi Egyetem végzősei vehették át a diplomájukat. Nézze meg a képeket!

Fotók: Egészségügyi Kar

Fotók: Fogorvosi Kar

Fotók: Hittudományi Egyetem

Magasztos hangulatú, a diákságnak, valamint hozzátartozóiknak, ismerőseiknek egy életre szóló emlékként élő események zajlottak, zajlanak a hétvégén a Debreceni Egyetemen. A tanévzárók- és a diplomaosztók hétvégéje a jelenlegi. Az idén is minden kar ünnepélyes keretek között adja, adta át a diplomát a végzett több száz hallgatónak.

A diploma átadó események már pénteken megkezdődtek. Akkor a Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Kar, a Gazdálkodástudományi és Vidékfejlesztési Kar, valamint a Népegészségügyi Kar hallgatói vették át a diplomájukat. Szombaton az Egészségügyi Kar, a Fogorvostudományi Kar és az Általános Orvostudományi Kar végzősei kapták meg ünnepélyes keretek között a diplomát. Az ünnepélyes esemény vasárnap folytatódik, akkor az Informatikai Kar, a Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, valamint a Természettudományi és Technológiai Kar végzősei kapták meg diplomájukat.