Sport

2016.11.03. 17:30

Egyenlő feltételekben bíznak

Polgár, Monostorpályi - Selyem Nándor reményei szerint a monostorpályiak az őszi szezon zárásáig csökkentik a hátrányukat.

Polgár, Monostorpályi - Selyem Nándor reményei szerint a monostorpályiak az őszi szezon zárásáig csökkentik a hátrányukat.

Alsóházi rangadót rendeztek a Szertár Sportbolt megye I-ben múlt szombaton: a Polgár a Monostorpályi csapatát látta vendégül, a fordulatos összecsapás a hazai gárda 3–2-es sikerével zárult. A vendégek trénere, Selyem Nándor a lefújás után a „sípmester” ténykedését kritizálta. A szakember szerint Buczkó Béla három szabályos góljukat nem adta meg, emellett jogtalan büntetőt fújt be a polgáriaknak, továbbá Gellért Márton piros lapját is megkérdőjelezte.

– Ezt a mérkőzést nem a játékosaim veszítették el – szögezte le lapunknak Selyem Nándor. – Alaposan felkészültünk a bajnokira, tisztában voltunk vele, hogy nagyon fontos kilencven perc vár ránk. Sajnos nem a hétvégén tapasztaltunk először ilyen bíráskodást. Nem várjuk el, hogy támogassanak bennünket, de az egyenlő feltételekre igényt tartunk!

Csökkent a nézőszám

A monostorpályiak tizenkettő fordulót követően az utolsó, 16. helyen szerénykednek a táblázaton, a Selyem-tanítványok neve mellett csupán öt egység szerepel. A gólszerzéssel is hadilábon áll az alakulat, a játékosok eddig mindössze kilencszer vették be a riválisok kapuját.

– A hozzáállással akadnak problémák, sajnos a fiúk nehezen tudják összeegyeztetni a labdarúgást az egyéb teendőikkel, ami meglátszódik az edzéslátogatottságon. A gyengébb szereplés sincs jó hatással a keret önbizalmára. Hogy mit gondolok a támadójátékunkról? Vannak olyan találkozók, amikor rengeteg lehetőséget rontunk el, ám egyes meccseken alig tudunk helyzetbe kerülni. Másfél éve vettem át az együttes irányítását, ekkor meglehetősen jó közösségbe csöppentem. Az érkezésem óta több kulcsember távozott, véleményem szerint a bajnokság egyik legjobb irányító középpályása sem minket erősít már. Konkrét célt nem tűztünk ki az idény előtt, de hazai pályán minél több győzelmet szerettünk volna aratni. A faluban kedvelik a labdarúgás, korábban idegenben is több tucat drukker kísért el minket, viszont a bukdácsolás miatt már kevesebben járnak ki a mérkőzéseinkre. A téli szünetig jó lenne, ha négy-hat egységet szereznénk, így nem szakadnánk le túlzottan a mezőnytől – zárta mondandóját a vezetőedző.

HBN-BÁ


Hajdú-Bihar - Rangadót nyert a Polgár, botlott a DEAC. Véget ért a labdarúgó megye I-es bajnokság szombati játéknapjának hat mérkőzése. Íme az eredmények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!