Dióért mentek, de elvitték a radiátort is

Dióért mentek, de elvitték a radiátort is
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök tetten értek két helyi férfit, akik egy lakatlan ingatlanból radiátort és széket akartak eltulajdonítani.

Egy férfi 2015. november 26-án 14 óra körüli időben arról tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy egy Debrecen, Kishegyesi úton található lakatlan ingatlanból két férfi éppen egy radiátort, valamint egy széket pakol ki és visz el.

A rendőrök a helyszínre mentek és az utcában igazoltatták a 47 és 48 éves férfiakat, akiknél megtalálták az ellopott radiátort és a széket. A járőrök Sz. Sándort és T. Sándort bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A terheltek elmondták, hogy diót szedni mentek be az ingatlanon található gyümölcsfáról, azonban ekkor észrevettek a házban egy radiátort, valamint egy széket és úgy döntöttek, hogy elhozzák azokat onnan.

A Debreceni Rendőrkapitányság a helyi lakosok ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,hirdetés