Díjat nyert a KPMG tanácsadási projektje

Budapest, 2013. április 3., szerda (MTI) – A KPMG, Vodafone Magyarországnak végzett tanácsadási projektje nyerte el idén a “Legjobb Tanácsadási Projekt – VTMSz Garai Tamás Díjat” a Vezetési Tanácsadók Magyarországi Szövetsége (VTMSz) pályázatán – közölte a szövetség az MTI-vel szerdán.

A díjat 2003-ban hozták létre, és kétévente ítélik oda a legjobb projektnek. A díjat a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség főigazgatója, H. Kovács Judit adta át.

A KPMG menedzsere a díjátadón a közlemény szerint elmondta, hogy a cég a Vodafone-nak a 2011-2012-re vonatkozó vállalati felelősségvállalási jelentését készítette el. Szabó István méltatta a 2003-ban létrehozott díjat, illetve a hozzá kapcsolódó pályázatot, amely, mint mondta lehetővé teszi a tanácsadó cégek és tanácsadási projektek objektív kritériumok mentén történő minőségi értékelését.

A zsűri az értékelés során a megbízó véleményét is kikérte a projekt sikerességéről. Nyilas Orsolya, a Vodafone Magyarország Zrt. belső kommunikációs és vállalati felelősségvállalási igazgatója azt emelte ki: a KPMG közreműködésével sikerült elérnie a cégnek, hogy a vállalati felelősségvállalás témája nagyobb hangsúlyt kapjon a szervezeten belül, főleg a mobiltechnológiára épülő pénzügyi, egészségügyi és a társadalmi problémák területein.

A pályázaton hárman indultak, a nyertes a Vialto Consultingot és az IFUA Horváth & Partnerst előzte meg.

– MTI –