„Diáksportért” kitüntetést kapott a debreceni tanárnő

Balogh Gábor, az Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Antal Mária kitüntetett testnevelő, és Tóth Zoltán alelnök.
Balogh Gábor, az Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Antal Mária kitüntetett testnevelő, és Tóth Zoltán alelnök. - © Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Magyar Diáksport Szövetség megtartotta évi rendes küldöttgyűlését, amelyen immár hagyományosan átadásra kerültek a „Diáksportért” díjak a diáksportban hosszú évek óta lelkiismeretesen dolgozó testnevelők, intézményvezetők áldozatos munkájának elismeréseként.

A Magyar Diáksport Szövetség elnöksége „Diáksportért” kitüntetést adományozott Antal Máriának, a Debreceni Szakképzési Centrum Bethlen Gábor Közgazdasági Szakiskola mester pedagógus testnevelő tanárának. A Diákolimpia torna versenyeinek három évtizede állandó résztvevője csapataival. Eredményes, kitartó felkészítő munkájának köszönhetően eddig több mint száz országos bajnoki címet szereztek tornászai. Jelenleg városunkban a “Sport XXI” program keretében fogja össze a lány torna szakágat. Debrecen több oktatási intézményében is foglakozik a tornászokkal, így a kis “Refinek” és a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma és Általános Iskolájának is edzője.

– Hajdú-Bihar-Megyei Diáksport Szövetség –