Helyi közélet

2015.05.23. 16:05

A füvet is kimosta az anya

Debrecen - Megverte anyját, mert kimosta a marihuánát a nadrággal együtt.

Debrecen - Megverte anyját, mert kimosta a marihuánát a nadrággal együtt.

Jogerősen is 2 év börtönbüntetést szabott ki a Debreceni Ítélőtábla V. P.-re testi sértés miatt; a férfi 2012 júliusában súlyosan bántalmazta anyját, mert a zsebekben lévő marihuánával együtt mosta ki a nadrágját. Szerdai döntésével a bíróság a Debreceni Törvényszék 2015 februári ítéletét hagyta helyben.

V. P. édesanyjával, Sz. Cs. T. sértettel és anyai nagymamájával lakott együtt. 2012 júliusában Debrecenben egy szórakozóhelyen ittas állapotba került. Anyja a nap folyamán kimosta a fia térdnadrágját, aminek a zsebében egy önzárós nejlon tasakban ismeretlen mennyiségű, feltehetően marihuána típusú kábítószer maradt. Amikor a vádlott hazatért, kérdőre vonta a sértettet, hol van a térdnadrágja. Az asszony átadta neki a mosás után megmaradt marihuánát, erre a vádlott indulatos lett, édesanyját szidalmazni és bántalmazni kezdte. Ököllel a fején ütötte, majd a földre került sértettet rugdosta. A nő védelmére kelő nagymamát is ellökte.

V.P. dühében ököllel szétverte a mellékhelyiség ajtaját is, majd távozott. Az anya kifejezett kérésére nem hívtak hozzá orvosi segítséget, azonban állapota rosszabbodni kezdett, ezért később a mentők kórházba szállították, ahol azonnal meg kellett műteni. Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A bordatörések következtében mellűri léggyülem jött létre, ami életveszélyes állapot tekinthető – tartalmazza a vád.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában