DHK: van miért hajtani az UTE ellen

Debrecen – A debreceni legénység számára a vasárnap esti, UTE Budapest elleni hazai mérkőzéssel folytatódik a pontvadászat az osztrák junior liga középszakaszában.

A hét közepén a debreceniek már játszottak egy visszavágót az Okanagan ellen, és nagy küzdelemben sikerült revánsot venni rajtuk. A fővárosi együttessel szemben is van törlesztenivalójuk, ugyanis az előző találkozót a lila-fehérek nyerték. Az UTE mindig kemény ellenfél, ráadásul jó szériában is vannak, a legutóbbi középszakasz-meccseiken biztosan győztek az Okanagan és a Hokiklub Budapest ellen.

A DHK játékereje még mindig nagyban azon múlik, milyen keretet tudnak kiállítani a mérkőzésre; az elmúlt időszakban ugyanis egymást érték a súlyos sérülések és a betegségek. E téren valamelyest javult ugyan a helyzet, de a csapat közleménye szerint még mindig messze vannak az optimális állapottól.

A csapatnál bíznak abban, hogy sokan kilátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba, mert a fiúknak nagy szüksége lesz a folyamatos biztatásra, a lelátóról érkező pluszenergiákra.

A találkozó 18.15-kor kezdődik, melyre a belépés mindenki számára díjtalan.

– DHK –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek