Sport

2018.05.07. 11:48

DVSC: egy hét, két mérkőzés

Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata a Budapest Honvéd elleni bajnoki győzelmet követően sem áll meg, kedden kupaviadalt, szombaton bajnoki rangadót vív a Nagyerdei Stadionban.

Debrecen - A DVSC labdarúgócsapata a Budapest Honvéd elleni bajnoki győzelmet követően sem áll meg, kedden kupaviadalt, szombaton bajnoki rangadót vív a Nagyerdei Stadionban.

A Loki a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a Puskás Akadémiát fogadja kedden este nyolc órától. Az első meccsen a Debrecen 4-0-s vereséget szenvedett Felcsúton, de a tekintélyes hátrány behozásához hátha erőt ad a hétvégi kispesti győzelem. A keddi összecsapásra a jegyek egységesen 500 forintba kerülnek, míg a VIP belépőket 5000 forintért lehet megvásárolni.

A kupamérkőzés után szombaton délután öt órától bajnoki rangadót rendeznek a stadionban, a Loki a Diósgyőr csapatát fogadja az OTP Bank Liga 30. fordulójában.

A miskolciak legutóbb a Mezőkövesdet látták vendégül az új DVTK-stadionban, ahol 1-0-s vereséget szenvedtek, így nem sikerült elmozdulniuk a kiesési zónából.

Mivel a DVSC a bajnoki dobogóra pályázik, a Diósgyőr pedig a kiesés ellen harcol, mindkét csapat legfőbb célja a három pont megszerzése, így kiélezett összecsapásra lehet számítani.

A Loki e heti két mérkőzésére már kaphatók a belépők elővételben online a www.nagyerdeistadion.hu weboldalon, személyesen pedig a DVSC Shopban.

Kedden a stadion 19 órakor nyit, a szurkolóknak érdemes időben megváltani belépőiket az ajándékboltban vagy a stadion pénztáraiban.


[related-post post_id="3852451"]

[related-post post_id="3851932"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!