Sport

2016.07.04. 08:04

Soha rosszabb edzőmeccset: hármat vágott a Loki a Csabának

Debrecen - Ingyenes lesz a belépés a DVSC csütörtöki EL-meccsére.

Debrecen - Ingyenes lesz a belépés a DVSC csütörtöki EL-meccsére.

A Békéscsaba ellen játszott felkészülési mérkőzést szombaton Pallagon a DVSC-TEVA. A találkozón azok kaptak lehetőséget, akik San Marinóban, az Európa-­liga-selejtezőn nem játszottak.

A piros-fehérek már a 6. percben vezetést szereztek Bíró Péter révén. A hazai gól után is maradt a DVSC-fölény, igaz, a félidő derekán a vendégek is eljutottak lövésig, de Huszár próbálkozása a kapu mellé ment. A szünet előtt kétgólosra hízott a hajdúságiak előnye, Bíró szögletéből Szekulics fejelt a hálóba a 33. percben.

A szusszanó után kiegyenlítettebbé vált a játék, a békéscsabaiak is többször helyzetbe kerültek, azonban csak kapufáig jutottak. Aztán újra a Loki kerekedett felül: a 80. minutumban Nagy Zoltán állította be a 3–0-s végeredményt.

A meccs teljes egészében visszanézhető a békéscsabai klub honlapján.

Nyitott kapuk

Ingyenes lesz a belépés az SP La Fiorita elleni Európa-liga-­visszavágóra – adta hírül a Loki honlapja. A debreceni klub vezetése úgy döntött, hogy a július 7-én, 18 órától rendezendő DVSC-TEVA–SP La Fiorita Európa-liga-selejtező visszavágójára ingyenes lesz a belépés (a VIP-szektor kivételével, amely 4000 forint lesz, az ár magába foglalja korlátlan étel- és italfogyasztást). Azok, akik már meghosszabbították a bérletüket, vagy újat vásároltak, ajándékot kapnak a DVSC-től a mérkőzésre való belépéskor.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!