Sport

2016.07.05. 10:19

A foci megváltozott, egy nagy spílerek nélküli csapat is messzire juthat

Debrecen - A műsorvezető szomorkodik az olaszok kiesése miatt és amondó, most már érjen célba Wales. Az én Eb-m: Burai Árpád.

Debrecen - A műsorvezető szomorkodik az olaszok kiesése miatt és amondó, most már érjen célba Wales. Az én Eb-m: Burai Árpád.

Sokan tudják a tv-riporterként és rádiós műsorvezetőként is ismert Burai Árpádról, hogy nagy szerelemese a futballnak. Nem is kellett csalódnunk benne, amikor arra kértük, véleményezze az Európa-bajnokságot, ömlött belőle a szó.

– Nekem tetszenek a meccsek, pedig sokan arra panaszkodnak, kevés a gól és gyakran inkább taktikai csata zajlik a gyepen. Nagy szerepe van a magyar edzőknek abban, hogy itthon sokan hajlamosak egyenlőségjelet tenni a gyenge mérkőzés és a taktikai harc közé, ugyanis sokszor mondják egy bűnrossz kilencven percre, hogy nagy taktikai csatát láttunk. Jómagam egy remek helyezkedésben, egy szép szerelésben is tudok gyönyörködni, szóval én nem vagyok csalódott. Tény, hogy a foci megváltozott, egy remekül megszervezett csapat, mint mondjuk Izland, nagy spílerek nélkül is messzire juthat – fogalmazott Burai Árpád.

– A legjobb négy között az is előfordulhat, hogy a portugálok nyert mérkőzés nélkül eljutnak a döntőbe, vagy akár az aranyéremig. Ám a Portugália–Wales párharcban utóbbi gárdának szurkolók, vigyenek véghez még nagyobb csodát a britek! A német–francia derbi is érdekes lesz, bár olasz-drukkerként azt mondom, a németeknek már otthon kellene lenniük, de sajnos kiütötték Itáliát. Németországot sosem lehet leírni, de a házigazda franciák is szépen belelendültek a végére, nem könnyű például ötöt rúgni Izlandnak. Tényleg bármi megtörténhet itt is.

HBN-TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!