Idősek Napja

2019.09.30. 16:19

Sikerült megvásárolni a csontsűrűségmérőt

Polgár önkormányzata idén XII. alkalommal rendezte meg az Idősek Napja rendezvényét.

Fotó: Kovács Péter

Az ünnepség szeptember 28-án, szombaton 14 órakor kezdődött az Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár Színháztermében közel 400 nyugdíjas részvételével. A szép számmal megjelent időseket a Polgári Tiszavirág Citerazenekar és a Naplemente Idősek Klubja produkciója köszöntötte. Az előadásokat követően dr. Szrogh Károlyné, a Polgár és Térsége Egészségügyért Alapítvány elnöke tájékoztatta a jelenlévőket, hogy az alapítvány adományozás segítségével csontsűrűségmérő eszközt tudott vásárolni, melyet az Egészségfejlesztési Iroda használatába adnak. Ezt követően beszédet mondott Kiss Ilona, a PÉTEGISZ Nonprofit Zrt. vezérigazgatója, Maga László plébános és Kovács Imre lelkész, illetve Tóth József polgármester és Kiss Zoltán tiszaújvárosi képviselő köszöntőjét hallhatták.

Elismeréseket adtak át

A jeles alkalomból elismerésben részesültek a Polgári Idősügyi Tanács tagjai (Takács Károlyné, Sánta József, Szalontai Sándor, Polonkai Gábor, Ekéné Tusi Gizella) valamint időseket segítő tevékenységükért Bolgár Ferencné, Fekete Mária, Pappné Krajczár Melinda és Nagy Anikó.

A továbbiakban a Polgári Mazsorett és Táncegyüttes, valamint Pócsi Imre hajdúnánási humorista műsorát élvezhették. Az ünnepség sztárvendége László Attila énekes – a Csillag születik 3. szériájának győztese – volt. Őt követően tombolasorsolás következett, majd egy kis fogadásra invitálták a jelenlévőket.

Csőke Vivien

Borítóképünkön dr. Szrogh Károlyné látható

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában