HAON lakóhelyem

2018.03.11. 10:17

Családi hagyomány a hivatása

Balmazújváros - Gerő Gergő rendőr törzsőrmester 2010 március 30-tól lát el szolgálatot a rendőrség kötelékében.

Balmazújváros - Gerő Gergő rendőr törzsőrmester 2010 március 30-tól lát el szolgálatot a rendőrség kötelékében.

Egy évet határőrként dolgozott Záhonyban, de inkább a közrendes pálya vonzotta, így Balmazújvárosra került, ahol 2012-től kutyás rendőrként dolgozik, előbb kutyavezető beosztásban, majd tavaly szeptembertől kutyás körzeti megbízottként lát el szolgálatot.

Gyermekkori álma volt, hogy rendőr legyen, mert szeret segíteni az embereken, ezzel is jobb hellyé téve az országot. Kutyájával, Atival két éve határszolgálatot is ellátnak, melyet nagyon fontosnak tart, hiszen – mondja – az illegális migráció visszaszorításával hazánk biztonsága ismét helyreállt.

Gerő Gergő az egyik balmazújvárosi általános iskolában iskolarendőrként is tevékenykedik, emiatt kiemelt feladatának tekinti a fiatal generáció helyes irányba terelését. Munkatársaival számos bűnmegelőzési, közlekedésbiztonsági programot szervez a gyerekeknek, melyeket, ha lehetőség van rá, kutyás bemutatókkal ötvöz, ezzel is közelebb hozva a rendőrséget a fiatalokhoz.

Családjában többen is ugyanezt a hivatást választották, köztük testvére, aki ugyancsak Balmazújvároson lát el szolgálatot. Gerő Gergő egyik hobbija a küzdősport, melynek sok válfaját űzte már.

HBN


A jelölt

Név: Gerő Gergő

Kategória: rendőr

Munkahely: Balmazújvárosi Rendőrkapitányság


[related-post post_id="3778728"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!