Derecskén biciklist gázoltak, a határnál elaludt egy sofőr

Elaludt a sofőr Ártándnál
Elaludt a sofőr Ártándnál - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Nem a nagyerdei súlyos motorbaleset volt az egyetlen, ahol intézkednie kellett a rendőröknek szerdán.

Biciklist gázolt egy kisteherautó sofőrje szerda délután 14 óra körül Derecskén, a József Attila utcában. A 47 éves férfi járművével a József Attila utca és a Köztársaság út kereszteződésébe érve nem biztosított elsőbbséget egy szabályosan közlekedő kerékpárosnak, akivel összeütközött. A 74 éves nőt könnyű sérülésekkel vitték kórházba a mentők. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©
Debrecen - Motoros elé fordult egy autós szerdán délután a Nagyerdei körút és az Ady Endre út kereszteződésénél, amelynek következtében a kétkerekű vezetője súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A mentőszolgálat munkatársai a motorost életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A rendőrök...

Egy budapesti férfi az általa vezetett személyautóval szerdán 13 óra körül a 42-es számú főúton közlekedett Mezőpeterd felől Ártánd irányába. A sofőr az eddigi adatok szerint vezetés közben elaludt, majd áttért a menetirány szerinti baloldalra és lehaladt az út szélén lévő árokba. A baleset következtében a gépkocsi utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a berettyóújfalui rendőrök vizsgálják.

– police.hu –