Több autós lecsúszott az útról

Akt.:
Több autós lecsúszott az útról
© Fotó: Police.hu
Hajdú-Bihar – A télire fordul idő hatása megmutatkozott a megyénkbeli életmentők munkájában.

Az elmúlt 24 órában számos esetnél segédkeztek a tűzoltók: Árokba hajtott, majd az oldalára borult egy kisbusz tegnap délelőtt a 33-as számú főúton Kismacs közelében. A kisbuszban négyen utaztak, akik közül egy embert a mentők kórházba szállítottak.

Ugyancsak az árokban kötött ki egy személyautó Kálmánháza és Hajdúnánás között tegnap délután. A tűzoltók drótkötéllel kihúzták az árokból. A kocsiban utazó személy nem sérült meg.

Fának ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Konyár határában. A járműben ketten voltak, akik közül az egyik utas beszorult. A helyszínre vonult tűzoltók kiszabadították a roncsban rekedt embert. A sérülteket a mentők kórházba szállították.

Egy tíz méteres fa dőlt az útra tegnap késő délután Balmazújváros határában. Mivel a közúti közlekedést veszélyeztette a tűzoltók a láncfűrésszel eltávolították.

Vasárnap késő este Hajdúbagoson, a Zsák utcában egy családi ház kéményében a lerakódott korom kisebb lánggal égett. A debreceni hivatásos tűzoltók a parazsat eltávolították. Anyagi kár nem keletkezett és nem sérült meg senki sem.

A fentieken túl a mentőszolgálat alábbiakról számolt be: vasárnap délben Balmazújváros–Nagyhátnál felborult egy személykocsi; egy könnyű sérültet szállítottak kórházba. Később Nyíradony és Nyírmihálydi között két autós ütközött. Egy személy súlyos, kettő könnyű sérülései miatt szorult kórházi eljárásra.

HBNDerecske.
HAON.HU


hirdetés