Szén-monoxid-mérgezés Hosszúpályiban, három embert vittek kórházba

Szén-monoxid-mérgezés Hosszúpályiban, három embert vittek kórházba
© Illusztráció: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Vasárnap is vigyáztak ránk megyénk szolgálatban lévő tűzoltói, rendőrei, mentői. Ügyeleti hírek.

A berettyóújfalui lánglovagok a derecskei Legelő utca végén oltották el a kis területen égő nádat vasárnap délután. Éjszaka az út menti árokba csúszott és a tetejére borult személygépkocsihoz siettek a debreceni tűzoltók a 471-es út kilencedik kilométerszelvényénél. Az autóban egy ember utazott, ő könnyű sérüléseket szenvedett.

Riasztott a szén-monoxid érzékelő Hosszúpályiban, a Kossuth Lajos utcában. A családi házhoz vasárnap délután vonultak a létavértesi és a cívisvárosi tűzoltók. A mérések után a házat átszellőztették, a gázszolgáltató pedig az egyik fűtőberendezést kizárta a rendszerből. Az ingatlanban élő három ember rosszullétre nem panaszkodott, de a mentőszolgálat kivizsgálásra kórházba szállította őket. A debreceni kórház információi szerint enyhe fokú szén-monoxid-mérgezést szenvedtek.

A megyénkbeli rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egyet a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 17 személyt állítottak elő, köztük 13 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik egy január elsején történt esetben. Ismeretlen elkövető az újév első napján 5 óra 30 perc körül Debrecenben, a Kinizsi utcán lévő vasúti átjáró sorompórúdját letörte. A Debreceni Rendőrkapitányság kéri a bűncselekmény szemtanúit, illetve azokat, akik az eset körülményeiről információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

HBN


Debrecen - A debreceni egyenruhások a lakosság segítségét kérik. A Debreceni Rendőrkapitányság eljárást folytat vasúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető január 1-jén 5 óra 30 perc körül D...Derecske.
HAON.HU


hirdetés