Petőfi téri balhé: kiraboltak egy fiatal férfit

Akt.:
Petőfi téri balhé: kiraboltak egy fiatal férfit
© Illusztráció: Matey István
Debrecen – A gyanúsított készpénzt követelt a sértettől. A debreceni rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy 21 éves férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. október 20-án hajnalban arról, hogy Debrecenben, a Petőfi téren kirabolták. A rendőrök a helyszínre mentek és perceken belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható bagaméri lakost.

J. Ferencet az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a Debreceni Járásbíróság elrendelt – olvasható a police.hu-n.

A nyomozás adatai szerint a 25 éves gyanúsított odament a sértetthez és megfenyegette, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor megveri. A fenyegetés hatására a férfi 4000 forintot adott át a gyanúsítottnak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a férfival szemben. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.Derecske.
HAON.HU


hirdetés