Nem nyitott ajtót egy gyerek Debrecenben

Akt.:
Nem nyitott ajtót egy gyerek Debrecenben
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Hosszúpályinál baleset történt, árokba borult egy autó. Ügyeleti hírek.

Kedd délután árokba borult egy személygépkocsi Hosszúpályi közelében, a 4808-as számú úton. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a járművet átvizsgálták és áramtalanították. A balesetben az autó vezetője nem sérült meg.

A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották tegnap délután Debrecenben, az Angyalföld térre. Az egyik lakásba egy tizenhárom éves gyermek egyedül maradt, és nem nyitotta ki az ajtót. A tűzoltók dugólétrán át az erkélyre bejutottak, kopogásukkal felkeltették a gyermeket, aki ezután kinyitotta az ajtót – számolt be a keddi eseményekről a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 3 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 8 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.Derecske.
HAON.HU


hirdetés