Monostorpályiban garázst, Debrecenben autót oltottak

Monostorpályiban garázst, Debrecenben autót oltottak
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A lángoló garázsból két gázpalack is előkerült.

Kedd délután teljes terjedelmében lángolt egy garázs Monostorpályiban, a Létai utcában. A harminc négyzetméter alapterületű épületben szerszámokat tároltak, és egy személygépkocsi is ott parkolt. A debreceni hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral fékezték meg a lángokat, illetve a tűzoltók közben két gázpalackot is kihoztak a garázsból. Az eset során nem sérült meg senki, a lángok nem terjedtek át a lakóházra. A Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat tűzeseti helyszíni szemlét folytatott le a beavatkozás után.

Egy személygépkocsi is lángra kapott tegnap a megyében: kora este Debrecenben, a Mikepércsi úton egy autókereskedéshez riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit, akik két vízsugárral oltották el a tüzet. Sérülés ez esetben sem történt – összegezte a keddi történéseket a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 16 személyt állítottak elő, köztük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.Derecske.
HAON.HU

További hírek a haon-sportoldal kategóriából


hirdetés