Izzó konnektor, temetőtűz és lángoló konyhai lámpa

Izzó konnektor, temetőtűz és lángoló konyhai lámpa
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A szirénák szerdán is többször felharsantak Hajdú-Bihar megyében.

A hajdú-bihari rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, 1 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 5 esetben történt.

Kiszáradt és lehasadt egy tíz méter magas fa egyik vastag ága Debrecenben, a Vincellér utcában. Az ág veszélyeztette a gyalogos és a közúti forgalmat, ezért a megyeszékhely tűzoltói szerda délelőtt gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel eltávolították – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense.

Síremlékre elhelyezett koszorú kapott lángra tegnap délután Esztárban, a Bem József utcai temetőben. A tüzet a koszorú mellett elhelyezett mécses okozta. A létavértesi önkormányzati tűzoltók a lángokat kéziszerszámmal oltották el.

Egy konnektor füstölt szerda este Debrecenben, a Sinai Miklós utca egyik ötödik emeleti lakásában. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakásban élők elvégezték az áramtalanítást, majd az érintett izzó konnektort eloltották. A tűzoltók a lépcsőházat átszellőztették, és elvégezték az utómunkálatokat.

Konyhai lámpa kapott lángra tegnap késő este Debrecenben, a Doberdó utcában egy első emeleti lakásban. A helyi tűzoltók kiérkezése előtt a szomszédos lakás tulajdonosa elvégezte a feszültségmentesítést és eloltotta a tüzet. A tűzoltók ebben az esetben is csak utómunkálatokat végeztek.


Debrecen - Kijelölt gyalogátkelőhelyen tekert a villamos elé egy biciklis szerda délután a Péterfia utcában. A baleset során a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett. A helyszínelés idején váltakozva haladt a villamosforgalom. Fotó: Matey István Kövesse élőben a debreceni közlekedési h...Derecske.
HAON.HU


hirdetés