Itt a sztráda: nem csak a forgalom lett kisebb

Derecske – Már érezhető az autópálya jótékony hatása Derecskén, hiszen jelentősen csökkent a forgalom a városban, ugyanakkor sokkal gyorsabban el lehet jutni Debrecenbe, illetve hamarosan Nagyváradra – tájékoztatott Bakó István polgármester, aki a város lakói, gazdasági egységei számára további lehetőséget lát abban, hogy a debreceni ipari parkok több munkahelyet és vállalkozói lehetőséget biztosítanak.

Az ebben résztvevő helyi vállalkozások által befizetett ipar­űzési adója szintén a derecskeiek életszínvonalát segíti. Ezekből a pénzekből lehet javítani az itt élők életszínvonalát. A derecskeiek számára Debrecen elég közel van ahhoz, hogy akár ingázással is, ezeket a munkalehetőségeket kihasználhassák.

NN


Az M35-M4 autópálya új szakaszát még decemberben átadták
Hajdú-Bihar - Folytatódik a gyorsforgalmiút-építési hullám a következő években Hajdú-Bihar megyében. Befejeződött az M35-ös autópálya építése, átadták az M4-es sztráda első, csomóponti szakaszát. Ezzel azonban nem fejeződött a gyorsforgalmi út építési hullám Hajdú-Biharban, hiszen a jelenlegi ter...

Bihar - Ha valaki meghallja azt, hogy Bihar, ne a hátrányos helyzetű térség jusson az eszébe. Ezt Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere válaszolta kérdésünkre, amikor az autópálya előnyéről kérdeztük. Mint ismeretes, a napokban adták át az M35 befejező ás az M4 kezdő szakaszát, és ezzel B...Derecske.
HAON.HU


hirdetés