Holtan találtak egy embert a Domb utcában, máshol lakástüzek okoztak gondot

Holtan találtak egy embert a Domb utcában, máshol lakástüzek okoztak gondot
© Fotó: Katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Több lakástűzhöz és műszaki mentéshez riasztották szerdán a megye tűzoltóit.

Kigyulladt és a tűz következtében lakhatatlanná vált egy családi ház Derecskén, a Bem József utcában tegnap délután. A családi ház egyik lakószobája teljesen kiégett. A helyszínre kiérkező berettyóújfalui és hajdúszoboszlói tűzoltók két vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt. Az ingatlanban élő két személy rokonoknál került elhelyezésre.

Családi ház füstölő tetőszerkezetéhez riasztották tegnap délután a nyíradonyi és a szakolyi tűzoltókat. A kiérkező egységek egy darab vízsugárral, majd kéziszerszámokkal oltották el a kémény tövében keletkezett tüzet. Az esemény során személyi sérülés nem történt.

Teljes terjedelmében égett egy lakóház tetőszerkezete tegnap késő délután Debrecenben, a Kondoros kertben. A tűz átterjedt az épület mellett található lakókocsira is, valamint a családi ház egy helyiségére is. A debreceni hivatásos tűzoltók 4 vízsugárral oltották el a lángokat. Az épület lakhatatlanná vált, de személyi sérülés nem történt.

ko1

Fotó: Matey István | Kattintásra galéria nyílik

Az ingatlanban élők rokonokhoz kerültek elhelyezésre.

Családi ház lakóterében levő füst miatt riasztották a tegnap esti órákban a tűzoltókat Monostorpályiban a Debreceni utcába. A kiérkező debreceni és létavértesi tűzoltók a ház tetőterét átvizsgálták, ahol a kémény mellett a födém füstölt. Az egységek a kémény melletti födémszerkezetet kézi szerszámokkal megbontották, a lakást átszellőztették. A tűz nem terjedt át a födémszerkezetre. Személyi sérülés nem történt.

Nem nyitott ajtót egy személy tegnap kora délután Debrecenben a Domb utcában. A kiérkező debreceni tűzoltók az ajtót kéziszerszámmal nyitották ki. A házban talált személyt mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták, tájékoztatásuk szerint az érintett elhunyt. A halálesettel összefüggésben a tüzelő-fűtőberendezés nem merült fel.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Derecske.
HAON.HU


hirdetés