A rendőrség szerint mindketten hibáztak a 47-esen történt balesetben

Akt.:
A rendőrség szerint mindketten hibáztak a 47-esen történt balesetben
© Fotó: Matey István
Sáránd – Az egyik sofőr elhajtott a baleset helyszínéről, míg a másik járművezető kábítószert fogyasztott, mielőtt a volán mögé ült – áll a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Mint arról beszámoltunk, közúti közlekedési baleset történt július 4-én 19 óra 30 perc körül a 47-es főút 14. kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy 34 éves nő közlekedett az általa vezetett BMW személyautóval Derecske felől Sáránd irányába, amikor egy előtte haladó kocsisor előzésébe kezdett, azonban egy vele azonos irányba közlekedő gépjármű vezetője nem vette észre, hogy már előzik, és kikanyarodott a bal oldali forgalmi sávban lévő autó elé – olvasható a police.hu csütörtöki tájékoztatásában. A közlemény szerint a BMW vezetője, azért, hogy elkerülje az ütközést, elrántotta a kormányt, lehaladt az útról, és egy fának csapódva állt meg. A berettyóújfalui nő az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett.

sa2Fotó: Matey István

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a balesetet okozó sötét színű személyautó segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről, továbbá az is kiderült, hogy a 34 éves nő a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott.

A nyomozók az ismeretlen gépjármű és annak vezetőjének felkutatása érdekében adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a sötétkék személyautó sofőrjét, akit hajdúbagosi otthonában elfogtak, majd előállítottak a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfival szemben segítségnyújtás elmulasztása bűntett, míg a BMW-t vezető nővel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás – zárul a híradás.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Sáránd - Fának csapódott egy autós szerda kora este a 47-es főúton Sáránd térségében - tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Információink szerint a járművet vezető fiatal nő súlyos sérüléseket szenvedett. A jármű annyira roncsolódott, hogy a debreceni hivatásos tűzoltóknak kellett f...Derecske.
HAON.HU

További hírek a Sport kategóriából


hirdetés