A határvadászatról meséltek a hajdú-bihari diákoknak

A határvadászatról meséltek a hajdú-bihari diákoknak
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu, Derecske – A rendőrök a határvadász-képzés részleteit ismertették a derecskei és berettyóújfalui diákoknak.

A Derecskei I. Rákóczi György Gimnáziumban és a Berettyóújfalui Bessenyei György Szakgimnáziumában több mint száz diákot tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportja 2016. december 13-án a határvadász-képzésről.

A pályaválasztás előtt állók felvilágosítást kaptak a szolgálatról, képzésről, amelyekkel kapcsolatban a fiatalok számos kérdést tettek fel a rendőröknek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2016. december 15-én Biharkeresztesen a Bocskai István Gimnáziumban, 2016. december 17-18-án 12 órától a polgári M3Outletben és 14 órától a Debrecen, Kishegyesi úti Tesco Bevásárlóközpontban várják a határvadász-képzés iránt érdeklődőket.

A határvadász-képzésről a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán, a megye valamennyi rendőrkapitányságán, rendőrőrsén és a Rendőrség honlapján is tájékoztatást kaphatnak.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Derecske.
HAON.HU


hirdetés