PR cikk

2020.02.17. 15:24

Díszítsd otthonod kedvenc focicsapatod naptárával!

Ha nem szeretnél lemaradni csapatod egyetlen meccséről sem, érdemes naptárral felkészülni az évre. Következzen 3 legendás együttes, akik nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket értek el, és hivatalos naptárral is rendelkeznek!

Arsenal

Érdekesség, hogy az Arsenal az egyetlen olyan angol csapat, amely soha nem esett ki az első osztályból. Az ágyúsok ugyanis már az 1919/20-as szezon óta az angol élvonalban szerepelnek.

A londoni piros-fehérek legutóbb a 2003/04-es szezonban nyerték meg az angol bajnokságot, egészen kivételes teljesítménnyel. Arsène Wenger vezetésével a csapat veretlenül teljesítette az összes meccset, emiatt egy különleges, arany Premier League trófeát kaptak a végén.

2019 decemberében Unai Emery vezetőedző távozott a kispadról, és helyére a volt Arsenal játékos, Mikel Arteta érkezett. A mindössze 37 éves edző számára igazi kihívást jelenthet az ágyúsok irányítása, de minden Arsenal szurkoló reméli, hogy vele visszatérhet a csapat az elitbe.

Real Madrid

A Real Madrid szintén elképesztő teljesítménnyel rendelkezik, hiszen az 1902-es megalapítása óta még soha nem esett ki a csapat az élvonalból. A Királyi Gárda idáig 33-szor nyerte meg a spanyol bajnokságot, és 19 kupagyőzelmet szerzett.

A blancók 13-szor emelhették magasba a Bajnokok Ligája trófeáját, amely egyedülálló rekordnak számít. A Real Madridot nagyon nehéz lesz beérni bármelyik együttesnek is, hiszen a BL örökranglistáján az AC Milan következik, összesen 7 győzelemmel. Ha szeretnél maximálisan felkészülni a 2020-as mérkőzésekre, támogasd kedvenc csapatod a Football fanshopnál kapható naptárakkal!

Zinedine Zidane 2016 és 2018 között háromszor vezette Európa csúcsára a klubot, amely szintén kivételes rekord. A Királyi Gárdán kívül még senkinek sem sikerült a Bajnokok Ligáját zsinórban háromszor elhódítani, azonban a francia vezetőedzővel ez is teljesült.

Inter

A Nerazzurri szurkolók soha nem felejtik a legendás 2010-es évet. José Mourinho vezetésével az Inter mindhárom fronton tarolt a sikereket illetően. Egy éven belül megnyerték az olasz bajnokságot és a Coppa Italiat, illetve a Bajnokok Ligáját is.

Külön kiemelendő, hogy Mourinho szinte alig rotált a keretben, és a legtöbbször ugyanazt a kezdőcsapatot küldte pályára. Az Inter szimpatizánsok a hatalmas sikereket követően kicsit csalódottak is lehettek, mivel a portugál szakember bejelentette a lemondását.

Azonban 2019 nyarán Antonio Conte érkezett a kispadra, aki már a Juventus együttesével is többszörös olasz bajnok lett. Conte mellett a vezetőségbe régi munkatársa, Giuseppe Marotta is eljött, aki igazi szakember az átigazolások területén.

Conte vezetésével hosszú évek óta ez az első szezon, ahol a Juventus mellett más csapat is bajnokesélyesnek számít. Az eddigi bajnokságban az Inter és a Juventus fej-fej mellett haladnak, így garantáltan izgalmas lesz a tavaszi versenyfutás.

 

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!