Az a hír járja...

2019.07.08. 13:40

Balogh Norbert a Mol Fehérvárnál köthet ki

A volt debreceni csatárnak még egy évig szerződése van az olasz Palermónál, de szeretnék eladni.

Fotó: Palermocalcio.it

Ciprusi kölcsönjátéka után visszatért Balogh Norbert az olasz Palermóhoz, de egybehangzó helyi lapértesülések szerint nem marad ott sokáig. A külföldi sajtóhírekre hivatkozva a Nemzeti Sport Online úgy tudja, az OTP Bank Ligában szereplő Mol Fehérvár FC élénken érdeklődik a volt debreceni csatár iránt.

Pénzt akarnak érte

Mint az országos sportnapilap internetes oldala írja, a 23 éves magyar támadó nem számított igazán alapembernek a ciprusi bajnok APOEL-nél, összesen tizennyolc tétmérkőzésen lépett pályára, és ezeken ötször volt eredményes.

„A magyar játékosnak még egy évig érvényes szerződése van a Palermónál, amely így minden bizonnyal megpróbálja végleg eladni őt. Talán a hazájában, ahol Baloghnak még mindig van néhány kérője. A csapat megpróbálhat visszaszerezni valamit, akár csak egy kis részt az érte összesen elköltött mintegy 5 millió euróból” – idézte még júniusban a mediagol.it a La Gazzetta dello Sportot.

A Tutto Mercato Web most arról számolt be, hogy a Mol Fehérvár FC lehet a játékos fő kérője, az Európa-ligában induló együttes ugyanis erős érdeklődést mutat a 196 centi magas futballista iránt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában