Demonstráció miatt forgalomkorlátozás lesz Debrecenben

Akt.:
Demonstráció miatt forgalomkorlátozás lesz Debrecenben
© Fotó: Matey István
Debrecen – Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Debrecenben 2015. október 16-án 15 órától forgalomlassító demonstráció miatt.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2015. október 16-án 15 órától előreláthatólag 16 óra 30 percig forgalomlassító demonstráció miatt a következő forgalmirend-változás lép életbe Debrecen Belvárosában – közölte honlapján a rendőrség.

Debrecenben, a Széchenyi utcán, a Nyugati utca irányából a Piac utca irányába eső útszakasz külső és belső forgalmi sávjában minden jármű forgalma tilos.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

15 óra és 16 óra 30 perc között a Széchenyi utca: Nyugati utca – Piac utca közötti szakaszán a belváros irányába forgalomlassító gyalogos demonstráció lesz. A gyalogos menet a Széchenyi utca menetirány szerinti jobb külső sávjában halad végig, ezért az érintett szakaszon közlekedő 3/3A és 4-es trolibuszok, valamint a 19-es, 25/125-ös, 25Y-os, 34-es, 35Y-os, 36-os, 41-es, 41Y-os, 42-es, 45-ös és az A1-es vásárlói járatok közlekedésében néhány perces késés várható. Ezt már a DKV-tól tudtuk meg.


Forgalmat lassítanak a Quaestor-károsultak
Debrecen – A Quaestor-törvény betartásáért és a teljeskörű kárrendezésért ismét demonstrációt tart a Quaestor-károsultak közössége.