Helyi közélet

2015.10.09. 15:18

Nem csak álláskeresőknek szól

Debrecen - II. Debreceni Állásbörze a régió legnagyobb munkaadóinak részvételével.

Debrecen - II. Debreceni Állásbörze a régió legnagyobb munkaadóinak részvételével.A szervezők eredeti céljának megfelelően idén már második alkalommal vehetnek részt az északkeleti régió legnagyobb állásbörzéjén mindazok, akik munkát keresnek, a jövőt tervezik, váltanának, vagy egyszerűen csak információhoz kívánnak jutni a helyi piac sajátosságai, elvárásai és lehetőségei tekintetében, hogy azokat összevethessék saját elképzeléseikkel. A II. Debreceni Állásbörze a hasonló jellegű rendezvényektől eltérően nem csupán egy célcsoport, de minden korosztály igényeit kiszolgálni hivatott.

November 6-án a Debrecen Plaza ad otthont a nagyszabású programnak: a bevásárlóközpont két szintjén nyitva tartási időben, azaz reggel 9-től egészen 20 óráig a régió legnagyobb munkaadói várják állásajánlataikkal az érdeklődőket.

A rendezvény szakmai partnere a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya. A főosztály munkaerőpiaci információ- és szolgáltatásnyújtással, tanácsadással, aktuális képzési lehetőségek, álláslehetőségek, támogatási formák ajánlásával jelenik meg, de segítenek az elhelyezkedni kívánó álláskeresőknek az önéletrajz, valamint a motivációs/kísérőlevél megírásában is.

HBN


További részletek a www.debreceniallasborze.hu címen.


Fontos tudnivalók

• II. Debreceni Állásbörze

• November 6. (péntek), Debrecen Plaza

• Nyitva tartás: 9-től 20 óráig

• A belépés ingyenes


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában