Nagyvilág

2008.08.27. 10:08

A "faember" hazatérhetett családjához

<p>A "faember"-ként ismert indonéz férfi testéről hat kilogramm kinövést távolítottak el az orvosok. <dia width="900" height="700" alt="Faember 2008.04.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Faember_2008_04_15_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Faember 2008.04.15." /></a></dia></p>

A 36 éves Dede hat kilóval könnyebben térhetett vissza családjához, Indonéziába.

Orvosa, Rahmat Winata a sajtóval annyit közölt, hogy a műtét sikeres volt, Dede élete nincs többé veszélyben.

A 36 éves férfi bizakodóan tekint a jövő felé, reméli, élete normális kerékvágásba rendeződik, és egy új asszonyt is talál magának.

Dede nős volt a betegsége előtt, feleségétől gyermekei is születtek, azonban az asszony a kinövésekkel nem tudott együtt élni, és elhagyta a "faembert". A férfi egyedül nevelte gyermekeit, és az asszonnyal azóta nem beszélt.

Egy éve fordult a médiához segítségért, mivel már nem tudott gondoskodni gyerekeiről, és saját magáról sem. Ekkor derítették ki az amerikai orvosok, hogy a kinövéseket a HPV egyik fajtája okozza. A-vitamint és immunerősítő szereket kapott, majd megoperálták.

Még egy műtétre szükség lesz, de ezt csak októberben végzik majd el az orvosok.

- vienna.at -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!