Délelőtt még pótlóbuszok járnak a kiskunlacházi baleset helyszínénél

Délelőtt még pótlóbuszok szállítják az utasokat Délegyháza és Kiskunlacháza között, a szerdai vonatbaleset helyszínénél. Emiatt továbbra is 25-30 perces késésekre kell számítani az érintett vonalon.

Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a baleset Délegyháza és Kiskunlacháza között történt még szerda délelőtt. Egy sóderszállító kamion a fénysorompó piros jelzése ellenére hajtott a sínekre, majd karambolozott egy Budapestfelé tartó tehervonattal. A kamion és a tehervonat mozdonya a vasút melletti árokba borult, két vagon is kisiklott. A mozdonyvezető a helyszínen meghalt, a kamion sofőrje pedig súlyos sérülésekkel került kórházba. A vasúti pálya 300 méter hosszban rongálódott meg, a helyreállítás most is tart.

Délegyháza és Kiskunlacháza között továbbra is pótlóbuszok járnak a szerelvények helyett

Délegyháza és Kiskunlacháza között továbbra is pótlóbuszok járnak a szerelvények helyett, ez a MÁVINFORM csütörtök reggeli tájékoztatása szerint délig így marad. Emiatt késésekre kell számítani, átlagosan 25-30 perccel hosszabb így a menetidő a Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vasútvonalon. A nemzetközi vonatok kerülő úton, Cegléd-Kiskunfélegyháza-Kiskunhalas felé közlekednek.

-Független Hírügynökség –