Délelőtt kínált szexuális szolgáltatást – Rendőrségi hírek a megyéből

Délelőtt kínált szexuális szolgáltatást – Rendőrségi hírek a megyéből
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. július 13-án történt események összefoglalója.


A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 7 személyt fogtak el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ellene érvényben lévő elfogatóparancs alapján, 1 főt pedig az ország területén történő jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 21 személyt állítottak elő, ebből 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 31 éves nő ellen. A járőrök a helyi lakost 2014. július 13-án 10 óra 5 perc körüli időben, Debrecenben a Móricz Zsigmond körúton érték tetten, miközben tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a nőt tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és a meghallgatását követően őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –